rakovina osteoporóza infarkt cukrovka mrtvice vysoký krevní tlak cholesterol alergie dna revma křečové žíly obezita vředy akné křečové žíly artóza celulitida lupenka nedostatek energie bolesti hlavy zad a kloubů neplodnost záněty ledvinové a žlučové kameny infekce deprese alzheimer parkinson astma rýma ....

   

Zázračná uzdravení

 

   Všichni, co jedí chléb, pečivo, brambory, rýži, těstoviny, ryby, maso, vejce, sýry, jogurty a pijí mléko, zkrátí si život v průměru o 40 let, a umírají na infarkt, rakovinu, na nemoci vnitřních orgánů a infekce. Dalších 20 let za svého života musí snášet různá omezení svých aktivit ze zdravotních důvodů. Organismus vnímá tepelně upravenou stravu jako toxickou, bílé krvinky na ní reagují stejně jako na viry nebo nádorové buňky. Následky vařené potravy v podobě vážných nemocí se většinou projeví ale až za několik desetiletí. Snížování smyslového vnímání, omezením pohybu, bolesti a předčasná smrt. Hole na podepírání, kloubní přípravky, endoprotézy, léky na vysoký tlak, bypasy a chemoterapie. Kdyby tato strava byla "plnohodnotná, pestrá, vyvážená" a léky léčily, lidé by umírali zdraví. Máme lékaře, specialisty, celostní a čínskou medicínu, biologickou léčbu, alternativní metody, léčitele, bylinkáře a přesto 100% úmrtí na nemoci. 100%. To je jistota doložená statistikou. Polovina lidí umírá na infarkt a třetina na rakovinu od té doby, co lidstvo začalo pěstovat obilniny a chovat hospodářská zvířata. Naproti tomu lidé živící se plody neznají únavu, civilizační nemoci a jsou do konce života aktivní a plni energie. Prožijí více jak 100 let ve zdraví a umírají přirozeně, stářím. Žádná artróza, řídnutí kostí, dna, vysoký tlak, cukrovka, obezita, zubní kaz, nedostatek B12. Nikdy, protože to ani není možné.

více v publikaci Zázračná uzdravení za 99,- Kč